10. Slovenska fotovoltaična konferenca

Slovenija je na področju fotovoltaike stopila v korak z državami, ki se zavedajo pomena obnovljivih virov energije in širijo obseg tega vira energije. V hitro spremenljivem geopolitičnem okolju pridobivajo pomen predvsem lastni viri energije. In tukaj ima fotovoltaika še obsežen potencial.

Čas vključevanja malih sončnih elektrarn v sistem neto meritev se zaključuje. Sedaj je nastopilo obdobje vzpostavitev velikih projektov sončnih elektrarn, ki jih je država napovedala že konec leta 2022.

Letošnjo jubilejno, 10 Slovensko fotovoltaično konferenco organiziramo na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s slovensko Tehnološko platformo za fotovoltaiko. Namenjena je seznanitvi udeležencev z aktualnimi novostmi in trendi razvoja, izmenjavi znanstvenih in strokovnih spoznanj, ponuja konkretne izkušnje, številne primere uspešnih pristopov in dobrih praks ter razvojnih dejavnosti s področja trajnostne energetike.

Vzporedno s konferenco SLO – PV 2024 bo potekala razstavna prireditev, kjer bo predstavljena ponudba slovenskega fotovoltaičnega trga in obiskovalcem nudi odlično priložnost za mreženje.

Več informacij na povezavi.

Vljudno vabljeni!

Elektrotehniška revija

Naročilo revije:
Enoletna naročnina: 29,70 €
Enoletna naročnina za študente in dijake: 19,80 €