Domov  Za avtorje

Za avtorje

Vabljeni k sodelovanju pri Elektrotehniški reviji!

Strokovna revija je namenjena širokemu krogu tehniške javnosti. Bralci revije so načrtovalci, razvojniki, projektanti, proizvajalci, vzdrževalci, montažerji ter mnogi, ki želijo svoje znanje izpopolniti na področju elektrotehnike in telekomunikacij.

Strokovni prispevki

Za strokovne prispevke v obliki avtorskih člankov izplačujemo avtorski honorar. Vljudno vas vabimo, da nam pošljete svoj prispevek in uredništvo bo presodilo o njegovi objavi. Objavljeni bodo najzanimivejši in za širši krog bralcev najkoristnejši strokovni prispevki.

Strokovno-promocijski prispevki

V izbrani specializirani rubriki* lahko objavite promocijski prispevek in predstavite vaše izdelke, storitve, tehnologije ali inovacije. S svojimi rešitvami tako na strokoven in najbolj prepričljiv način seznanite svoje potencialne odjemalce!

Več o oglaševanju >

Stalne rubrike:

Intervju, Novice in zanimivosti, Zakonodaja in standardizacija, Električne inštalacije in omrežja, Obnovljivi viri in učinkovita raba energije, Električna mobilnost, Industrija 4.0, Elektromotorski pogoni, Varnost pri delu, Vzdrževanje, Razsvetljava, Telekomunikacije in informacijska tehnologija, Svetovalec, Iz prakse za prakso, Terminološki kotiček

Izidi Elektrotehniške revije v letu 2020 (3 številke):

  • Prva številka 1/2020 bo izšla 13. maja 2020.
    • rok za oddajo člankov: 1. 4. 2020
  • Druga številka 2/2020 bo izšla 14. julija 2020.
    • rok za oddajo člankov: 19. 6. 2020
  • Tretja številka 3/2020 bo izšla 16. novembra 2020.
    • rok za oddajo člankov: 26. 10. 2020

Prosimo vas, da pošljete predloge za prispevke v zgoraj navedenih rokih na e-naslov uredništva: info@elektrotehniska-revija.si. Za dodatne informacije nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko: 01/511-39-20.

Naslov uredništva:

Agencija POTI, d.o.o.
Stegne 7, 1000 Ljubljana
T: 01/ 511-39-20
F: 01/ 511-39-25
E: info@elektrotehniska-revija.si

Več o strokovni reviji preberite tukaj.

Edina strokovna revija v Sloveniji za elektrotehniko s praktično vsebino!

Revija izhaja že enaindvajseto leto, v treh obsežnih številkah letno. Zaradi konsistentne strokovnosti in praktične uporabnosti revija med bralci uživa velik ugled. Je naročniška in v prosti prodaji ni na voljo.

Tematike

Izhajanje Elektrotehniške revije omogočajo naši zvesti partnerji: