Domov  Za avtorje

Za avtorje

Vabljeni k sodelovanju pri Elektrotehniški reviji!

Strokovna revija je namenjena širokemu krogu tehniške javnosti. Bralci revije so načrtovalci, razvojniki, projektanti, proizvajalci, vzdrževalci, montažerji ter mnogi, ki želijo svoje znanje izpopolniti na področju elektrotehnike in telekomunikacij.

Strokovni prispevki

Za strokovne prispevke v obliki avtorskih člankov izplačujemo avtorski honorar. Vljudno vas vabimo, da nam pošljete svoj prispevek in uredništvo bo presodilo o njegovi objavi. Objavljeni bodo najzanimivejši in za širši krog bralcev najkoristnejši strokovni prispevki.

Strokovno-promocijski prispevki

V izbrani specializirani rubriki* lahko objavite promocijski prispevek in predstavite vaše izdelke, storitve, tehnologije ali inovacije. S svojimi rešitvami tako na strokoven in najbolj prepričljiv način seznanite svoje potencialne odjemalce!

Več o oglaševanju >

Stalne rubrike:

Intervju, Novice in zanimivosti, Zakonodaja in standardizacija, Električne inštalacije in omrežja, Obnovljivi viri in učinkovita raba energije, Električna mobilnost, Industrija 4.0, Elektromotorski pogoni, Varnost pri delu, Vzdrževanje, Razsvetljava, Telekomunikacije in informacijska tehnologija, Svetovalec, Iz prakse za prakso, Terminološki kotiček

Izidi Elektrotehniške revije v letu 2022 (3 številke):

  • Prva številka 1/2022 bo izšla 29. marca 2022.
    • rok za oddajo člankov: 6. 3. 2022
  • Druga številka 2/2022 bo izšla 30. junija 2022.
    • rok za oddajo člankov: 10. 6. 2022
  • Tretja številka 3/2022 bo izšla 26. oktobra 2022.
    • rok za oddajo člankov: 10. 10. 2022

Prosimo vas, da pošljete predloge za prispevke v zgoraj navedenih rokih na e-naslov uredništva: info@elektrotehniska-revija.si. Za dodatne informacije nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko: 01/511-39-20.

Objavljeni prispevki izražajo stališče avtorjev in ne uredništva ali izdajatelja revije.

Naslov uredništva:

Agencija POTI, d.o.o.
Stegne 7, 1000 Ljubljana
T: 01/ 511-39-20
F: 01/ 511-39-25
E: info@elektrotehniska-revija.si

Več o strokovni reviji preberite tukaj.

Edina strokovna revija v Sloveniji za elektrotehniko s praktično vsebino!

Revija izhaja že triindvajseto leto, v treh obsežnih številkah letno. Zaradi konsistentne strokovnosti in praktične uporabnosti revija med bralci uživa velik ugled. Je naročniška in v prosti prodaji ni na voljo.

Tematike

Izhajanje Elektrotehniške revije omogočajo naši zvesti partnerji: