Dan najboljše prakse 2024

Elektrotehniška revija (izdajatelj: Agencija POTI – Z znanjem do cilja) je medijski pokrovitelj tradicionalne strokovne konference Dan najboljše prakse, ki bo v organizaciji Zbornice elektroindustrije že 12. leto zapored potekala na Gospodarski zbornici Slovenije in pod žaromete ponovno postavila izmenjavo dobrih praks. V sredo, 24. januarja 2024, boste lahko prisluhnili domačim in mednarodnim govorcem, ki bodo v okviru letošnje teme »Medpanožna aplikativnost v središču tehnoloških priložnosti« brez dvoma navdihnili vse udeležence.

Konferenca je namenjena strokovnjakom, odločevalcem iz podjetij in vsem, ki ste vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja in iskanja novih tehnoloških rešitev.

Inspiracijo za letošnjo konferenco smo črpali iz uporabnosti vesoljskih tehnologij na zemlji, kjer smo lahko priča izvirnim prenosom tehnoloških procesov, storitev ali produktov iz ene panoge v drugo.

Na prihajajoči konferenci se pustite presenetiti s predstavitvami več primerov dobrih praks, ki medpanožno aplikacijo tehnologij aktivno uporabljajo in s tem izkoriščajo sinergijo za napredek. Pester program bo predstavil večnamensko uporabnost tehnologij, ki podjetjem prinese priložnosti povečanega sodelovanja med panogami in sektorji ter hkrati omogoča bolj ekonomično poslovanje z vsemi razpoložljivimi viri.

Program in prijava na povezavi.

Vljudno vabljeni!

Elektrotehniška revija

Naročilo revije:
Enoletna naročnina: 29,70 €
Enoletna naročnina za študente in dijake: 19,80 €