Logistični kongres 2024

V Portorožu se bo od 27. do 29. marca 2024 odvil že enajsti najpomembnejši dogodek s področja oskrbovalnih verig v regiji mednarodni Logistični kongres: »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2024«.

Dogodek, ki vsako leto poveže vse deležnike na enem mestu, bo to leto združil več ko 600 odločevalcev in managerjev iz 15+ držav iz sveta logistike, transporta, proizvodnje, ponudnike informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva, države ipd. V okviru kongresa, ki ga organizira Slovensko logistično združenje, se bo v letošnjem letu v treh dneh zvrstilo več kot 30 predavanj, več kot 20 predstavitev (tudi mednarodno nagrajenih) primerov dobrih praks in drugega spremljevalnega programa. Kongres z vsemi svojimi vsebinami daje največji poudarek na realnih primerih in izkušnjah iz prve roke podjetij, ki so vrhunske prakse že implementirali in jih danes živijo pri vsakdanjem delu.

Program letošnjega kongresa bo tokrat pomemben poudarek dal regionalni prisotnosti in njenemu vplivu na učinkovitost oskrbnih verig. Rdeča nit kongresa, ki bo tudi tokrat podprt s številnimi mednarodnimi in domačimi predavatelji in strokovnjaki, ostajajo avtomatizacija, digitalizacija in robotizacija v logistiki, proizvodnji in transportu. Veliko bo govora tudi o umetni inteligenci. Na dogodku se vsako leto podeljuje tudi priznanje za Logista/Logistko leta.

Cilj kongresa ostaja nespremenjen – povezati vse deležnike v panogi in v regiji, ponuditi primere najboljših praks in znanje, ki ga lahko udeleženci kongresa prenesejo v svoje vsakodnevne aktivnosti.

Tako kongres s svojimi odličnimi vsebinami prispeva k dolgoročnejši viziji in odlični formi domačih pa tudi regijskih oskrbnih verig. Kot pravijo v Slovenskem logističnem združenju, je Logistični kongres postal največja platforma za izmenjavo idej, prenos znanja in mreženje med najrazličnejšimi partnerji znotraj oskrbnih verig v regiji in s tem odpira številne nove, tudi poslovne priložnosti oz. predstavlja stičišče ponudbe in naročnikov.

Dogodek organizira Slovensko logistično združenje v sodelovanju s partnerjema- Združenjem za promet pri GZS in ACS, Slovenskim avtomobilskim grozdom. Na letošnjem kongresu organizatorji pričakujejo okoli 600 udeležencev iz najmanj 15 držav.

Več o dogodku in elektronska prijava na povezavi >> 

Vljudno vabljeni!

Elektrotehniška revija

Naročilo revije:
Enoletna naročnina: 29,70 €
Enoletna naročnina za študente in dijake: 19,80 €