Dan slovenske elektroindustrije 2022

Dan slovenske elektroindustrije, bo letos potekal 31. avgusta 2022 pod naslovom »Slovenska elektroindustrija v luči zelenega in digitalnega prehoda«.

Vljudno vabljeni k prijavi na brezplačni dogodek.

Dogodek organizira Zbornica elektronske in elektroindustrije z namenom, da pokaže moč slovenske elektroindustrije navzven, proti družbi in napram ostalemu gospodarstvu.

Udeležencem želijo predstaviti aktualne vsebine pomembne za panogo, zato so pripravili pester program z zanimivimi gosti. Prikazali nam bodo poslovanje panoge v preteklem letu, dotaknili pa se bodo tudi izzivov elektroindustrije v času visokih cen surovin in energentov.

Na okrogli mizi bo osvetljena prihodnost elektroindustrije v luči zelenega in digitalnega prehoda. Izvedena bo otvoritev razstave z naslovom »Inovativna SI elektroindustrija«, na kateri se bodo predstavili prejemniki regijskih priznanj GZS tekmovanja za inovativnost.

Dogodek je brezplačen in je namenjen članom Zbornice elektronske in elektroindustrije ter drugim zainteresiranim predstavnikom industrijskih panog.

Potekal bo na GZS v Ljubljani z namenom, da se srečamo in medsebojno delimo izkušnje ter izmenjamo mnenja.

Več o dogodku in elektronska prijava na povezavi >> 

Vljudno vabljeni!

Elektrotehniška revija

Naročilo revije:
Enoletna naročnina: 29,70 €
Enoletna naročnina za študente in dijake: 19,80 €